Kun etsit työtä tai työntekijää

Vuokratyövoimaa työnantajille

Henkilöstön vuokraaminen Weldforcesta tarkoittaa, että työntekijät ovat tavalliseen tapaan toimeksiantajan käytettävissä mutta Weldforcen palkkalistoilla.

Puolassa toimivilla yhteyshenkilöillämme on vankka kokemus puolalaisten eri alojen osaajien rekrytoinnista ja vuokratyövoiman välittämisestä ulkomaille. Yhteyshenkilömme tekevät tiivistä yhteistyötä mm. puolalaisten hitsausinstituuttien ja telinekouluttajien kanssa.

Suomessa hitsauskoulutuksen ja -testauksen yhteistyökumppaneitamme ovat maamme johtavat aikuiskoulutuksen huippuosaajat. Etsimme ammattitaitoiset henkilöt asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan.

Vastuullinen työnantaja

Ennen työn aloitusta toimitamme henkilöiden työhistorian ja tarvittavat sertifikaatit (hitsausluokka-, työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskoulutustiedot) asiakkaalle.

Yrityksemme noudattaa henkilöiden palkkaamisessa ja vuokratyövoiman välittämisessä asiakasyrityksen työehtosopimuksia. Weldforce vastaa kaikista Suomen lain edellyttämistä työnantajavelvoitteista. Noudatamme toiminnassamme henkilöstöpalvelualan työvoiman vuokrausta koskevia yleisiä sopimusehtoja (HPL YSE 2014).

Henkilöstömme on vakuutettu tapaturmien varalta Pohjolassa. Työterveyshuolto on järjestetty Suomen Terveystalossa.

Kysy tarjous vuokratyövoimasta

Anna Weldforcen auttaa osaavan henkilöstön löytämisessä. Kysy tarjousta vuokratyövoimasta ja eri alojen ammattilaisista!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse